Dėl išankstinės pacientų registracijos

2014-04-04

PASIKEITIMAI DĖL  IŠANKSTINĖS PACIENTŲ REGISTRACIJOS PAS GYDYTOJUS SPECIALISTUS

 Atsižvelgiant į daug keliamų nepatogumų pacientams registruotis pas profesinės kvalifikacijos gydytojus specialistus dėl konsultacijos, pranešame, kad  VšĮ Trakų ligoninėje keičiama tvarka dėl išankstinės pacientų registracijos pas specialistus: gyd. kardiologą, gyd. endokrinologą, gyd. urologą, gyd. endoskopuotoją, gyd. oftalmologą.

 

Nuo š.m. balandžio mėn. registracija pas specialistus vyksta nuolat.

 

Pacientas dėl išankstinės registracijos specialisto konsultacijai gali kreiptis į VšĮ Trakų ligoninės Konsultacinės poliklinikos registratūrą bet kurią darbo dieną (iki šiol pacientai buvo registruojami pirmą mėnesio dieną). Išankstinė pacientų registracija vykdoma kiekvieną darbo dieną nuo 7.30 iki 15.30 val.

 

Atkreipiame dėmesį, kad pacientui nemokama specialisto konsultacija teikiama tik turint tinkamai užpildytą šeimos gydytojo siuntimą/nukreipimą pas specialistą dėl konsultacijos. Pacientas, neturintis šeimos gydytojo siuntimo/nukreipimo pas specialistą dėl konsultacijos, pageidaujantis gauti specialisto konsultaciją privalės susimokėti teisės aktų nustatyta tvarka.

 

Atsižvelgiant į tai, kad Specializuotų konsultacijų poreikis yra  labai didelis, VšĮ Trakų ligoninės administracija įspėja, kad t.t. konsultacijos gali tekti laukti ilgiau negu mėnesį.

 

Dėmesio! Kai pacientas užsiregistruoja pas gydytoją specialistą, yra rezervuojamas tam tikras gydytojo darbo laikas, į kurį kiti asmenys nebebus registruojami. Todėl, taupydami gydytojo laiką, labai prašome, pasikeitus planams (nusprendus nebeatvykti ar nusprendus pakeisti vizito laiką), atšaukti registraciją, paskambinant į registratūrą tel. 8-528-55-863.

 

Pastaba: gydytojo specialisto atostogų, ligos metu ar pasikeitusio darbo laiko, pacientas bus papildomai informuotas bei vizito laikas perkeliamas kitam laikui.

 

VšĮ Trakų ligoninės administracija

© 2019m. VšĮ „Trakų ligoninė”. Mindaugo g. 17, LT-21114 Trakai. Telefonas: 8 (528) 55 785, El.paštas: info@trakuligonine.lt
Įstaigos kodas: 181383493, Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.